Speciale zomerkoers

Deze zomer heb ik een heel speciale koers uitgezet voor ondernemers en managers die de laatste 20% af willen maken met mentaal emotionele kracht. Waardoor versterking van leiderschap op hoog niveau met persoonlijkheid en passie.

Leer in 3 dagen de aspecten van mentaal emotionele kracht kennen. Wat is gezonde energie waar het merendeel van business mensen een tekort aan heeft. Welke mindsets heb je nodig om de laatste 20% van je doel te realiseren. Welk inzicht en welke invloed laat je anders denken, voelen en doen? Waarom heb je de interventies uit de topsport nodig voor aanpassing of vernieuwing van je gedrag.

Het is een speciale reis op een prachtig klassiek houten jacht dat 13 september vertrekt vanuit de haven van Málaga om alle zeilen bij te zetten voor jouw transformatie zonder tegenwind. Om de laatste 20% van je doel te realiseren met mentaal emotionele kracht.

Je gaat een nieuw kompas ontdekken en ontwikkelen om in balans te blijven voor versterkt zelf-leiderschap op hoog niveau. Details maken nu eenmaal het verschil voor structureel prestatiegedrag op een hoog niveau.

Een inspirerend weekend vol ontdekkingen, experimenten en ervaringen om op een natuurlijke manier de scepter te zwaaien over je team voor meer toppers met structureel prestatiegedrag. Ook is dit weekend geschikt om jullie strategiesessie bij te stellen of te vernieuwen met mentaal-emotionele kracht.

Weekend 13, 14 en 15 september met vluchten op donderdagavond 12 september en
zondagmiddag 15 september

Verblijf: klassiek zeiljacht met vertrek vanuit Málaga jachthaven

Duur: 3 overnachtingen op zeiljacht

Aantal deelnemers: minimaal 6 personen / privé kajuit en maximaal 10 personen / 2 persoons kajuit

Prijs: € 997,- inclusief alle maaltijden, drankjes, overnachtingen, vervoer en training mentaal emotionele kracht / prijs is incl. 21% BTW en excl. vlucht

Aanmelding: persoonlijk of groepje. Na aanmelding krijg je een bevestiging met alle informatie zoals betalingsmogelijkheden en link naar vluchten.