Maak jezelf sterk met mentaal emotionele kracht

Life - business - sport coaching ondernemers, managers, sportcoaches

© Getmoreperformance

Speciale zomer koers

Deze zomer heb ik een heel speciale koers uitgezet voor ondernemers en managers die tegenslagen willen omzetten in transformatie zonder angst, stress en tijdgebrek. Voor leiderschao mentaal emotionele kracht met hoge omzet.

Het is een speciale reis op een prachtig klassiek houten jacht dat 23 augustus vertrekt vanuit de haven van Málaga om alle zeilen bij te zetten voor jouw transformatie zonder tegenwind. Omdat topprestaties bestaan uit 20% vakkennis en 80% mentaal emotionele kracht.

Je gaat een nieuw kompas ontdekken en ontwikkelen om in balans te blijven voor zelf-leiderschap naar de top. Details maken nu eenmaal het verschil voor structureel prestatiegedrag op een hoog niveau.

Een inspirerend weekend vol ontdekkingen, experimenten en ervaringen om op een natuurlijke manier de scepter te zwaaien over je team voor meer toppers met structureel prestatiegedrag. Ook is dit weekend geschikt om jullie strategiesessie bij te stellen of te vernieuwen met mentaal-emotionele kracht.

Waarmee ga je elke dag overwinnen in plaats van overleven - hoe zet je stress, angst en tijdgebrek om in doelgericht rust met lef en loslaten - de samenwerking van je zintuigen voor de juiste waarneming en interpretatie - communicatie tussen je twee hersenen: brein en darmen.

Weekend 23, 24 en 25 augustus met vluchten op donderdagavond 22 juli en zondagmiddag 25 augustus
Verblijf: klassiek zeiljacht met vertrek vanuit Málaga haven
Duur: 4 dagen en 3 overnachtingen op zeiljacht
Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 10 / privé kajuit en 2 persoons kajuit
Prijs: € 1.295,- inclusief alle maaltijden, drankjes, overnachtingen, vervoer en trainingen mentaal emotioneel zelf-leiderschap in sales / prijs is inclusief 21% BTW en exclusief vlucht
Aanmelding: persoonlijk of groep. Na aanmelding krijg je een bevestiging met alle informatie zoals betalingsmogelijkheden en link naar de vlucht.

Het aanbod