Maak meerwaarden met mentaal-emotionele kracht

HR business partner en
management performance trainer-coach

Een leven lang leren is één van mijn belangrijkste motto´s. Het houdt je scherp, jong en bij de tijd. Het allerbelangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd en nog steeds veel profijt van heb zijn de interventies uit de topsport voor prestatie-gedrag. Deze interventies zijn inspirerend en motiverend voor snelle acties om jezelf te versterken in elke situatie zoals tegenslag, verandering en ontwikkeling.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als adviseur en interim manager bij ontwikkeling- en veranderingstrajecten in organisaties. Altijd sparring partner van zowel directie, management en HR om beleid om te zetten in uitvoering op de werkvloer en mogelijkheden te vertalen naar beleid. Wat ik heel vaak te horen kreeg was hoe ik zo snel gedragsverandering voor elkaar kreeg bij zowel het management als bij medewerkers.Om je hart te volgen moet je ook je verstand gebruiken. In Spanje ben ik in de sales of verkoop terecht gekomen en in deze resultaatgerichte branche werkt slim leiden op gedrag met het zon-prestatie-pakket uitstekend zoals het in de topsport ook fantastisch werkt. Met dit totaalpakket heb je goud in handen dat overal werkt waar resultaat nodig is, zoals werk, privé en in de sport. Waardoor ik graag werk als HR business partner en sales performance trainer-coach.
Om je hart te volgen moet je ook je verstand gebruiken. In Spanje ben ik in de sales of verkoop terecht gekomen en in deze resultaatgerichte branche werkt slim leiden op gedrag met het zon-prestatie-pakket uitstekend zoals het in de topsport ook fantastisch werkt. Met dit totaalpakket heb je goud in handen dat overal werkt waar resultaat nodig is, zoals werk, privé en in de sport. Waardoor ik graag werk als HR business partner en sales performance trainer-coach.
Met meer dan 20 jaar ervaring als interim manager en sparring partner heb ik in veel verschillende organisaties en branches het management en HR ondersteund met advies en uitvoering in veranderings- en ontwikkelings-trajecten.

Een zeer veelzijdige en leuke functie met waarnemende analyses en rapportages; beleid vertalen naar de werkvloer en mogelijkheden weer vertalen naar beleid; managers en medewerkers leiden naar meer prestatiegedrag; drastische vermindering van ziekteverzuim en ondersteuning recruitment.

Telkens kreeg ik weer te horen hoe ik zo snel gedragsverandering voor elkaar kreeg bij zowel managers als medewerkers. Managers waren soms al jaren bezig met teams zonder gewenst effect. Elke beweging of verandering begint bij jezelf omdat dit de snelste weg is met de minste weerstand.
Met ervaring en een leven lang leren ben ik competent in:
Keuzes maken met lef en loslaten om het belangrijkste eerst te doen met aandacht, focus en flow voor gewenst effect met sensitiviteit.

Onafhankelijk en analytisch waarnemen combineren met verbinding en connectie blijven maken met de omgeving. Voor snel vertrouwen en verantwoordelijkheid. Waardoor rust, richting, ruimte en resultaat.

Managers en medewerkers inspireren, motiveren en activeren met waarom en hoe. Voor slim leiden naar topniveau met 20% sales vak-vaardigheden en 80% mentaal-emotionele vaardigheden naar nieuw succesvol prestatiegedrag

Sparring partner, spiegelen en coachen van management om probleem, vraag en doel helder te krijgen voor de juiste management-taal, kennis en kracht (vermogen) met accountability. Om de juiste interventies in te zetten voor oplossing, resultaat en balans.