Maak je sterk met mentaal emotionele kracht

Verantwoordelijke leiderschap in life - business - sport

Een leven lang leren is één van mijn belangrijkste motto´s. Het houdt je scherp, jong en bij de tijd. Het allerbelangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd en nog steeds veel profijt van heb zijn de interventies uit de topsport voor prestatie-gedrag. Deze interventies zijn inspirerend en motiverend voor snelle acties om jezelf te versterken in elke situatie zoals tegenslag, verandering en ontwikkeling.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als interim manager en adviseur bij ontwikkeling- en veranderingstrajecten in organisaties. Een sparring partner van zowel directie, management en HR om beleid om te zetten in uitvoering op de werkvloer en mogelijkheden te vertalen naar beleid. Van analyse naar plan van aanpak voor structuur, verandering en ontwikkeling. Wat ik vaak te horen kreeg was hoe ik zo snel gedragsverandering voor elkaar kreeg bij zowel het management als bij medewerkers.Als interim manager, adviseur en sparring partner heb ik in veel organisaties en branches het management en HR ondersteund met advies en uitvoering in veranderings- en ontwikkelingstrajecten.

Een zeer veelzijdige en leuke functie met waarnemende analyses en rapportages; beleid vertalen naar de werkvloer en mogelijkheden weer vertalen naar beleid; managers en medewerkers leiden naar meer prestatiegedrag; drastische vermindering van ziekteverzuim en ondersteuning recruitment.

Inmiddels verblijf ik in de mooiste streek van Europa Andalusië met de prachtige Spaanse stad Málaga. Hier ben ik in de sales of verkoop terecht gekomen en in deze resultaatgerichte branche werken de interventies voor coachend prestatiegedrag uitstekend zoals het in de topsport ook fantastisch werkt.

Met ervaring en een leven lang leren ben ik competent in:
Keuzes maken met doelgericht genieten, aandacht en focus en zeker ook lef en loslaten. Onderweg inzicht en invloed voor nieuw gedrag met de interventies coachend prestatiegedrag uit de topsport.

Ondernemers, managers en trainers inspireren, motiveren en activeren met wat, waarom en hoe van coachend prestatiegedrag. Waardoor een meerwaarde met 80% mentaal-emotionele kracht voor zelf-leiderschap naast de bestaande 20% vakvaardigheden.

HR business partner om probleem, vraag en doel helder te krijgen voor de juiste management-taal, kennis en kracht (vermogen) met accountability. Inzet van de juiste gedrag-interventies voor oplossing, resultaat en balans.