Maak het simpel met praktisch oefenen in Málaga

Málaga - Marbella - Midden Nederland

Málaga en Marbella als praktijk

Als je de Zuidspaanse stad Málaga en omgeving kent, dan hoef ik niet meer te vertellen waarom ik deze plek heb uitgekozen als praktijklocatie voor het eigenmaken van het zon-prestatiepakket voor zelf-leiderschap met nieuw prestatiegedrag. Genieten en groeien in de buitenlucht met het vakantiegevoel van zee, strand, architectuur, natuur en cultuur.

Er is bewust voor de combinatie van groepstraining en online coaching gekozen.
De weekend groepstrainingen zijn speciaal voor kennis en kracht met praktijkgerichte toepassing van het zon-prestatiepakket. De online coaching is afgestemd op de kracht van herhaling met afstemming wat je nog nodig hebt voor resultaat.

Leren doe je op verschillende manieren zoals praktijkgericht oefenen, associëren met zaken die je al weet of waarmee je veel affiniteit hebt en weg uit de vertrouwde omgeving zonder afleiding en verleiding voor doelgericht genieten. Mijn keuze is een combinatie van deze drie zaken. Waardoor slim, simpel en snel eigenmaken met natuur als symbool, cultuur als spiegel en sport als metafoor.

Midden Nederland

Regelmatig organiseer ik inspiratie-middagen door heel Nederland. Op 18 april is dit in midden Nederland, regio Utrecht.

In een middag vertel ik over hoe je van je team sales toppers maakt met het zon-prestatie-pakket. Dit totaalpakket bestaat uit zes thema´s die los van elkaar staan, aanvullend zijn en ook in combinaties zijn toe te passen voor nieuw gedrag. We doen ook enkele praktische oefeningen en ik ga in op willekeurige cases van deelnemers.
De eerstvolgende inspiratie-middag is op donderdagmiddag 18 april in Midden Nederland van 13.00 - 17.30 uur.

Er zijn 2 ticketprijzen: € 49,- voor een basis ticket en € 69,- inclusief lunchpakket en borrel van 17.30 tot 18.30 uur.