Maak je eigen meerwaarde mogelijk in Málaga

Málaga - Marbella - Midden Nederland

Praktijkgericht leren

Alleen vakkennis is onvoldoende voor het klimmen naar de top. Op een hoger niveau zijn details belangrijk, met name op mentaal-emotioneel vlak. De verhouding is dan 20% vak-kennis en 80% mentaal-emotionele kracht. Hoeveel talenten in de sport en ook in de sales zijn niet doorgebroken naar topniveau? Dit heeft hoofdzakelijk te maken met mentaal-emotionele vaardigheden.

Met mentaal-emotionele kracht krijg je versterking voor vertrouwen, veerkracht en verantwoordelijkheid. Dit betekent weerbaar zijn waardoor je in staat bent om te gaan met alle situaties zoals veel aandacht, druk, stress, angst, afleiding, motivatie, tijdgebrek. Toepassing van de juiste aandachtstijl voor focus en flow of voor lef en loslaten. En het gebruik en toepassing van al je zintuigen om situaties snel te kunnen doorgronden.

Gezonde energie, goede mindset en gerichte communicatie zijn de basis motoren van mentaal-emotionele kracht. Met gezonde energie als de startmotor voor een goede onderlinge samenwerking van je twee hersenen je brein en de darmen > zie ook blogs. Waardoor alle wezenlijke delen van je lichaam worden gevoed voor gezond verstand met verstandelijke emoties waardoor positieve invloed op prestatiegedrag.

Met ervaringsgericht leren ga je mentaal-emotionele kracht eigenmaken in Málaga, zuid Spanje. Heerlijk buiten, weg uit de eigen omgeving zodat je dingen snel afleert en nieuwe zaken nog sneller eigenmaakt. Met de Spaanse natuur als symbool, cultuur als spiegel en sport als metafoor. In één basisweekend Málaga als kennismaking en het 6 maanden programma met weekenden in Málaga/Marbella en Nederland/België.