Doorbraak naar topniveau

Leiden en leven met impact

Inspiratie-middag Doorbraak naar topniveau

Waarom gezonde energie zo belangrijk is om overleven om te zetten in structureel overwinnen

Welke van de 4 mindsets heb je nodig voor continu verbetering en op topniveau te blijven

Wanneer doe je aan zelf-communicatie om jezelf simpel en snel verder te leiden naar resultaat

Hoe krijg je inzicht in patroongedrag en hoe ga je dit doorbreken met kleine cruciale aanpassingen

Welke invloed oefen je uit op jezelf voor inspiratie, motivatie en actieve versterking met effect

Wat zijn de 6 gedrags-interventies uit de topsport om jezelf en je team te leiden naar een hoog niveau.

Wat krijg je - 18 april, omgeving Utrecht

Een geheel verzorgende middag in omgeving Utrecht met broodjes, drankjes en na afloop hapjes bij borrel-netwerk

Praktische oefeningen met natuur als symbool, cultuur als spiegel en sport als metafoor voor bewust denken, ervaren en doen

Netwerkmogelijkheden met andere sales managers en ondernemers, tijdens borrel ook vragen of vervolg afspraak maken

Maximaal 3 korte praktijkcases van willekeurige deelnemers worden onder de loep genomen door Marion

Werkboek met info Getmoreperformance, vragen en opdrachten om uit te werken voor bewustwording en analyses

Kortingsbon € 99,- bij all-in ticket om binnen 6 maanden te vergouden bij zon-weekend Málaga of top-programma in NL en Andalusië.

Waarom deze inspiratie-middag

Structureel jezelf en je team leiden voor prestatiegedrag is een aparte tak van sport, zowel in de sales als in de sport zelf. Met vak-vaardigheden leer je alle kneepjes van communicatie naar de klant. Alleen hoe zit het met jezelf? Waarom zijn er nog zo weinig toppers die passie hebben met kennis, kracht en kwaliteit van prestatie-gedrag om dagelijks te overwinnen in plaats van te overleven.

Overwinnen is heel goed voor jezelf zorgen op zowel mentaal, emotioneel als lichamelijk gebied zodat je altijd goed in je vel zit en weet welke vaardigheden je nodig hebt om dagelijks minimaal je targets te halen. Wat denk je van doelgericht genieten en weerbaar zijn om met tegenslag, druk, stress, tijdgebrek en angst om te gaan. Wat hebben je zintuigen met topprestaties te maken? Welke verschillende aandachtsvormen zijn er om in focus en flow te komen of heb je juist lef en loslaten nodig door overfocus. Welke persoonlijkheid wil je zijn die je sales team nodig heeft.

Deze inspiratie-middag is een kennismaking met het fenomeen top-prestatie-gedrag en is voor een deel afkomstig uit de topsport. Speciaal voor sales managers en trainers die toppers willen maken van hun team. Met vertrouwen, verantwoordelijkheid en versterking waardoor veiligheid in vrijheid. Met het totaalpakket dat ik het zon-prestatie-pakket heb genoemd. De zon staat voor zelfbewust, ondernemend en natuurlijk prestatiegedrag.

Wie ben ik

Een leven lang leren en continu verbeteren is belangrijk voor mij. Het houdt je scherp, jong en bij de tijd. Het allerbelangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd en nog steeds heel veel profijt van heb zijn de interventies uit de topsport voor top-prestatie-gedrag. Deze interventies zijn inspirerend en motiverend voor snelle acties om jezelf te versterken in elke situatie bij tegenslag, verandering en ontwikkeling. Worstelen wordt willen zonder stress, tijdgebrek of vage gezondheids-klachten.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als interim management partner bij ontwikkeling-, cultuur- en veranderingstrajecten in organisaties. Altijd sparring partner van zowel directie, management en HR om beleid om te zetten in uitvoering op de werkvloer en mogelijkheden te vertalen naar beleid. Wat ik heel vaak te horen kreeg was hoe ik zo snel gedragsverandering voor elkaar kreeg bij zowel het management als bij medewerkers. Ja....met de mentaal-emotionele vaardigheden dat voor 80% verantwoordelijk is voor het leveren van prestatiegedrag met daarnaast 20% vak-vaardigheden zoals sales of verkoop. Alles zit in het ZON prestatiepakket voor managers en ondernemers in de zakelijke en financiële dienstverlening. Om te leiden en leven op topniveau met impact.

Team event-weekend

Wat een gave dagen en wat tof om dit te kunnen doen. Na een heerlijk ontbijt, begon onze laatste dag in Málaga met als thema een goede mindset voor doelgerichte marketing- en sales communicatie. Inspirerende inzichten met bezoek aan twee verschillende bedrijven om deze vanuit de consument te bekijken voor inspiratie van je eigen marketing-communicatie. Voldaan kijken we terug op de afgelopen 4 dagen en gaan aan de slag met Perine 2.0 Perine Instituut Mijdrecht.