Maak leiden en leven makkelijk

Management performance training-coaching
zakelijke en financiële dienstverlening

© Getmoreperformance

Persoonlijk Prestatie Coach

Persoonlijk Prestatie Coach

Ben je een manager of leider die naast sales vak-kennis ook alles wilt weten en leren over mentaal-emotionele kracht voor structureel team-prestatiegedrag? In 6 maanden krijg je alle kennis en kracht van prestatiegedrag voor het leiden en leven met impact.

In 3 weekenden Málaga, Marbella en Midden-Nederland en 3 online coaching sessies gaat een nieuwe wereld voor je open. Met alle kennis en kracht van prestatiegedrag lever je kwaliteit voor versterking van jezelf en je team met meer omzet.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via de telefoon of online waarin we de mogelijkheden en invulling bespreken. Tijdens het gesprek bekijken we ook waar je momenteel staat en waar je naar toe wilt. Daarna volgt eventueel een offerte waarin alles wordt vastgelegd met leerpunten en resultaat.

Persoonlijk Prestatie VIP Coach

Wil je je management-team beter leiden op prestatiegedrag? Of misschien je team meer leiden op afstand voor een zelfsturend management-team? Wat ook nog kan is langzaam de leiding overdragen zodat jij meer vrije tijd hebt voor een kwalitatief leven? Het is allemaal mogelijk zonder stress, angst of tijdgebrek met mentaal-emotionele kracht.

In diverse weekenden Málaga, Marbella en Midden-Nederland en 3 online coaching sessies gaat een nieuwe wereld voor je open. Met alle kennis en kracht van prestatiegedrag lever je kwaliteit voor versterking van jezelf en je team met meer omzet. Afhankelijk wat je wilt duurt de coaching 3, 6 of 9 maanden. Het is absoluut maatwerk dat in afstemming wordt vormgegeven en schriftelijk vastgelegd.

Training ZON weekend Málaga

Kennismaking ZON weekend Málaga

Sales of verkooptrainingen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op mindset en communicatie met de klant. Wil je structureel in balans zijn voor de weg naar de top dan zul je naast vakkennis ook mentaal-emotionele kracht moeten hebben om jezelf waar te nemen, te analyseren, om te gaan met verschillende situaties en gedrag en jezelf in de juiste actiestand te zetten.

Dat is regelmatig bijstellen of fine tunen om elke dag te overwinnen in plaats van te overleven. Dat begint met het eten van voedzaam energie om door te gaan en een middag-eetdip en avond moeheid te voorkomen. Gezonde energie is het meest onderschatte onderdeel als het om presteren gaat.

Energie voor balans in manager-leider en werk-privé. Een laag energieniveau heeft sterke invloed op je weerbaarheid zoals angst, boosheid, druk, stress, afleiding, motivatie en tijdgebrek.

Vier je team succes in Málaga

Heb je iets te vieren met je sales team dan is een zon-weekend in de Spaanse stad Málaga een fantastische optie om er helemaal uit te zijn. Ik verzorg een inspirerend weekend met alle high lights van de schitterende historische binnenstad aan de zee. Bovendien krijg je een workshop op het strand of boven bij de kasteelmuur waar je 360 graden zicht hebt over de stad, de zee en het achterland van de Zuidspaanse stad.

De keuze thema´s van de workshops zijn: gezonde energie om dagelijks te overwinnen - verschillende mindsets voor openheid in plaats van oordelen - gerichte zelfcommunicatie voor bewust bezig zijn - inzicht in patroongedrag - invloed met out of the box denken, voelen en doen.

Bij alle thema´s komen ook meerdere interventies van prestatiegedrag uit de topsport aan de orde.